Våra utbildningar

Vi på SweClinic skräddarsyr våra utbildningar utifrån ert företags behov och arbetssituation. Vi kommer ut och håller i fysiska utbildningar men erbjuder även alla våra utbildningar digitalt.  

Vad erbjuder vi?

  • HLR utbildning

Varje år rapporteras ca 5 000 fall av plötsligt hjärtstopp i Sverige utanför sjukhus. Årligen räddas ca 500 människor till livet efter plötsligt oväntade hjärtstopp utanför sjukhus. Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst. Det kan vara en familjemedlem, en kollega, en medmänniska på gatan eller en nära vän, ung som gammal. Se till att du är förberedd på det oförberedda och lär dig HLR. Vi på SweClinic kommer ut till er och går igenom steg för steg allt ni behöver för att ifall situationen uppstår vara väl förbereda på att hantera den.

  • Ergonomiutbildning

Våra utbildningar inom ergonomi riktar in sig på olika typer av arbetsmiljöer för att era medarbetare ska få relevant kunskap för just sin arbetssituation. De handlar exempelvis om ergonomi vid bildskärm, vårdergonomi eller belastningsergonomi. 

Vi på SweClinic har erfaren personal som besöker er arbetsplats och gör en allmän riskbedömning. Vi skräddarsyr utbildningen för ert företag beroende på riskbedömning och arbetsmiljö. Det är viktigt att du som kund får en specifik kunskap på hur du ska förbättra just din arbetssituation. Vi hjälper er att förebygga arbetsrelaterade skador och effektivisera ert arbete.

Untitled design (7).png
Untitled design (8).png
Untitled design (9).png
Untitled design (10).png